Opfordring

Kom ud af busken og skriv nogle kommentarer - fornuftige, humoristiske eller oplysende indlæg modtages gerne!

onsdag den 23. oktober 2013

Bettina Ballefryd på nyt kursus


Efter en længere og resultatsløs afklarings (man kan vist dårligt kalde det en proces) - et eller andet, er Bettina Ballefryd tilbage i et nyt såkaldt kursus.
I kursusbeskrivelsen hedder det at kurset arbejder på en afklaring af ressourcer og af fremtidige beskæftigelsesmuligheder.
Som tidligere er Bettina her fra dag 1 oppe i det røde felt med hensyn til at deltage positivt og aktivt i de tiltag som de flinke mennesker præsenterer hende for. Det skal ikke på nogen måde hedde sig at hun ikke gør den forventede indsats, da det er en del af hendes livsfilosofi at få det maximale ud af hvad hun så end bruger sin dag på.
At få afklaret ressourcer er virkelig blevet et religiøst mantra inden for denne erhvervsgren, når man hører en ting tilstrækkelig mange gange, får den jo en vis sandhedsværdi.
Det har hun jo nu fået nogle gange, så hun er virkelig spændt på om hun skulle rumme for hende selv ukendte og mystiske potentialer, dybt inde i hendes formørkede arbejdsløshedssjæl.
Selvmodsigelsen i at alle disse flinke mennesker som arbejder med at aktivere de stakkels arbejdsløse, ud fra nogle kriterier udstukket af politikere uden jordbunden, praktisk sans - og tilsyneladende også mangel på erkendelse af, at der rent faktisk ikke er arbejdspladser til de ledige, er til at få øje på.
Bettina vil efter bedste evne prøve ikke at være til besvær, da hun egentlig syntes det er lidt synd for dem.
Hun må dog bide lidt skuffelse i sig, da det viser sig at "Kurset" tilsyneladende består i at se på jobannoncer i en computer x antal timer - jobannoncer der oftest er besat i forvejen (fik hun at vide af en jobkonsulent), eller også kræver en akademisk uddannelse.
I en bog læst fornyligt stod der at det største tab et menneske kunne komme ud for, var tabet af mening.
Det er sgu noget af et kunststykke at bevare i den sammenhæng, syntes hun, men fortrøstningsfuld og positiv, det er hun bestemt!
Her på bloggen følger vi Bettina Ballefryds videre færd i det fantastiske system, da de fleste som ikke selv har haft fornøjelsen at stifte bekendtskab med arbejdsløshed, oftest ikke har et dybere kendskab til den resultatløse og ofte nedværdigende behandling de arbejdsløse bliver præsenteret for, i kommunens imponerende bestræbelser på at placere den enkelte i en tilskudsberettiget aktivering overvejende til gavn for statistikken.

Ingen kommentarer: